FacebookEnglishDansk
GrafikGrafikGrafikGrafikGrafikGrafik
Forrige Næste

WEBSHOP

Vi ønsker hos Bridge By Dermatology at forhandle de mest innovative og veldokumenteret produkter indenfor klinisk dokumenteret kosmetik eller Cosmeceuticals.
Vi gennemgår ingredienserne i alle de produkter vi forhandler og tjekker om de overholder de standarter der er sat fra den nationale MiljøStyrelse samt fra EU.

Lumixyl TM

Lumixyl TM er en yderst veldokumenteret hudplejeserie, der er udviklet af Hudlæger på Standford University i Califonien. 2 af hoved ingredienserne, Decapeptid-12 samt Glykolsyre 10 og 20 %, forebygger og reducerer pigmentforandringer.

XxtraLash

En aktiv skånsom øjenvippe serum der ud over at blødgøre og pleje øjenvipperne også stimulerer øjenvippe væksten fra 54%-82% efter dagligt brug i 4 uger.

Køb XxtraLash

Forebyggelse og reduktion af pigmentforandringer

cover billede

Pris 290,00 DKK

Active-Prep foaming Cleanser

Et mildt og skånsomt renseprodukt der via naturlige ingredienser mindsker dannelsen af pigment. Forbereder huden på optag af efterfølgende produkter. 

..

MERE INFO
cover billede

Pris 825,00 DKK

Brightening Cream

Regulerer produktionen af pigment. Hudens tone vil over 24 ugers brug blive lysere og pigmentforandringer vil mindskes. Daglig brug forebygger mod nye pigmentforandringer.

..

MERE INFO
cover billede

Pris 1095,00 DKK

Trifecting NightCreme 1,0

Yderst effektiv natcreme der virker opstarmmende samt reducerer pigmentforandringer forårsaget af melasma, leverpletter og akne.

..

MERE INFO
cover billede

Pris 460,00 DKK

MoistureLock SPF 30

En Solcreme med dobbeltlags beskyttelse. En 1 i alt- fysisk solfilter faktor 30 solcreme, en solcreme, der er helt usynligt, som agerer mere som en fugtgivende primer snarere end en solcreme.  Lumiblocks teknologi skaber en kraftfuld beskyttende barriere, som fremhæver dynamikken i din naturligt sunde hudtone samtidig med at den forhindre overproduktion af pigment.

..

MERE INFO
cover billede

Pris 1899,00 DKK

Lumixyl Starter Kit 10%

Samlet sæt med de 4 produkter der er benyttet i de studier der dokumenterer op til 50 % reduktion af pigmentforandringerne efter 24 ugers forbrug morgen og aften.

Anbefales til sart-normal hud.

..

MERE INFO
cover billede

Pris 845,00 DKK

GlycoPeel 10

En daglig 10% glykolsyre peeling, der øger lysningen af huden og forbedrer hudens overflade. Øger cellefornyelsen og afstødelsen af de døde hudceller. Daglig peelende og lysnende effekt - Forbedrer hudens overflade og reducerer porestørrelsen.

..

MERE INFO
cover billede

Pris 350,00 DKK

Topical Brightening Pads

Ultra tynde vatrondeller som mindsker dannelsen af pigment, er beroligende, anti-inflammatorisk og genskaber fugtbalancen i huden.

..

MERE INFO
cover billede

Pris 358,00 DKK

Rejse størrelser

Starter kit til dig som ønsker at prøve Lumixyl produkterne inden du køber normal størrelsen. Starter kit er perfekt rejse sampakning med din daglige hudpleje i 9 ml. størrelse.

..

MERE INFO
cover billede

Pris 1095,00 DKK

Trifecting Nightcreme 0,2%

Natcremen til den sarte/normale hud som reducerer pigmentforandringer, akne samt opstrammer huden.

..

MERE INFO
cover billede

Pris 450,00 DKK

Revitaleyes

Alt-i-1 øjencreme som mindsker mørke pigment øjen-omgivelser, fine linjer, hævelser og tørhed. 

..

MERE INFO
Galenica

Galenica

Vi repræsenterer Galenica Steroid III på det danske marked

Bridge by Dermatology har en specifikt målrettet aftale med Galenica. Vi repræsenterer deres Steroid III på det danske marked. Ønsker du også en aftale?

Læs mereLæs mere

XxtraLash

XxtraLash

Klinisk dokumenteret Ikke receptpligtig øjenvippe serum.

XXtralash ™ er en kraftfuld klinisk dokumenteret næringsstof rig øjenvippe serum formuleret med vitaminer, botaniske ekstrakter og peptider, som udnytter Pro-Biozyme tripeptid ™ teknologien til at berige dine øjenvipper og forbedre udseendet af smukke vipper samtidig med at de holdes sunde

Læs mereLæs mere

Lumixyl

Lumixyl

Kosmetisk behandling til hyperpigmentering.

Decapeptid-12 er et patenteret protein udviklet af Dermatologer på Stanford University i Califonien.
Lumixyl er sikker for alle hudtyper, ikke-irriterende og sikkert i brug i længere perioder.

Læs mereLæs mere

PIA BUCHNA

PIA BUCHNA

Mange års erfaring i Medicinal branchen

En passioneret interesse og dedikation inden for dermatologi med fokus på optimal formidling af seneste viden til dermatologer og sygeplejersker, materiale udvikling og behandling af dermatologiske patienter.

Læs mereLæs mere

Agent aftaler

Agent aftaler

Ønsker I at lancere eller re-booste dermatologiske produkter i Danmark?

Vi arbejder som agenter for små og mellemstore internationale biotek eller medicinalvirksomheder, der ønsker lancering på det danske marked.

Læs mereLæs mere

Samarbejde på tværs?

Samarbejde på tværs?

Lad os skabe de gode relationer mellem biotek og medicinalvirksomheder

Udvikling af mulige fælles materiale og videndatabase, inden for dermatologien. Mødeafholdelse, projektstyring, fællesmøder og meget andet.

Læs mereLæs mere

Testimonials

Testimonials

Exceeded Galenica´s
expectations

Pia is currently and has been since we launched early 2013, our Key Account Manager in Denmark with specific responsibility to launch a new product (Ovison, Galenica’s new improved Cortisone Cream).

Pia was a crucial part in the development of the marketing and sales launch-strategy that she then single handedly rolled out in Denmark.

Pia has so far managed achieve impressive market shares within the mometason cream market in Denmark which exceeded Galenica’s expectations. She independently interacted and promoted our product to the key Dermatologists, Pediatricians and other relevant specialists within Denmark.

Joakim Hindemith
Business Unit Director at Galenica AB

Galenica´s management teamGalenica´s management team

BUCHNA SCHANE FONDEN

BUCHNA SCHANE FONDEN

Buchna Schwane fonden stiftedes i 2018 i samarbejde med 4 af landets yderst kompetente og meget vidende hudlæger.

Initiativet har jeg personligt taget, da jeg på flere forskellige kongresser oplevede, en frustration over, at de tidligere tiltag ift. forskning og events, som var mulig ved sponsorater fra medicinalindustrien, var forsvundet grundet skærpede regler for lægers samarbejde med industrien.
De gode initiativer og interesser hos lægerne er ikke forsvundet - de mangler dog en økonomisk pulje, der ikke er farvet af industriens egen interesse for hverken produktsalg ifht. håndkøb såvel som salg af receptpligtige lægemidler.
Fondens midler forventes hovedsageligt at komme fra medicinalindustrien, som ønsker at støtte op om forskning og udvikling indenfor hudlidelser, uden direkte at have virksomhedens interesse.
En gang årligt vil det være muligt at ansøge om fondsmidler ud fra beskrevet forskning, udvikling eller events som vil blive præsenteret for bestyrelsen. De siddende hudlæger vil træffe afgørelse for relevans af forskning, udvikling eller event for det dermatologiske speciale samt for Dansk dermatologi, og en til tre ansøgninger vil blive valgt ud og stillet til afstemning for landets hudlæger, som herved vil være med til at allokere de økonomiske fondsmidler.
Det er muligt at donere penge til fonden enten som virksomhed eller som privat person.


Hvad er en fond?Hvad er en fond?
Gå til toppen DanskEnglishFacebook