FacebookEnglishDansk
GrafikGrafikGrafikGrafikGrafikGrafik
Forrige Næste

PIA BUCHNA

Jeg er stifter og ejer af Bridge by Dermatology. Jeg har mange års erfaring i medicinalbranchen inden for såvel strategi og markedsføring som fra salgsarbejde.

Med en passioneret interesse for og dedikation til dermatologi vil jeg sætte fokus på optimal formidling af seneste viden til dermatologer og sygeplejersker samt materialeudvikling til behandling af dermatologiske patienter.

Relationer sælger
Besøg må have en værdi og en standard der betyder, at dermatologer og alment praktiserende læger vil bruge tid på besøg fra medicinalindustrien.

Bridge by Dermatology skaber seriøse, specifikke og vidensrige besøg hos speciallægepraksis såvel som hos hospitalsdermatologer, så det har værdi for lægen.

Ved at samle flere dermatologiske produkter i samme virksomhed, vil lægebesøgene blive langt mere effektive og interessante, men også langt mere varierede, end hvis en lille biotek- eller medicinalvirksomhed lancerer alene.

Jeg har mange års dermatologisk erfaring og med deltagelse i nationale såvel som internationale dermatologiske konferencer og møder er Bridge by Dermatology en virksomhed, der har mange og lange respektfulde relationer til danske dermatologer.

Kompetencer, erfaring og ekspertiser
En passioneret interesse og dedikation indenfor dermatologi betyder at Bridge By Dermatology er dybt forankret i branchen og har erfaring og interessere i et respektfuldt samarbejde med biotek- og medicinalvirksomheder ved lancering af lægemidler samt samarbejde med læger og sygeplejersker i form af seneste sygdomsviden fra klinikken.

Mange års erfaring fra dermatologien indenfor flere forskellige sygdomsområder med receptpligtige produkter. Psoriasis, Immunologi, Aktiniske Keratoser, Facial Hirisutisme samt Eksem.

Galenica

Galenica

Vi repræsenterer Galenica Steroid III på det danske marked

Bridge by Dermatology har en specifikt målrettet aftale med Galenica. Vi repræsenterer deres Steroid III på det danske marked. Ønsker du også en aftale?

Læs mereLæs mere

XxtraLash

XxtraLash

Klinisk dokumenteret Ikke receptpligtig øjenvippe serum.

XXtralash ™ er en kraftfuld klinisk dokumenteret næringsstof rig øjenvippe serum formuleret med vitaminer, botaniske ekstrakter og peptider, som udnytter Pro-Biozyme tripeptid ™ teknologien til at berige dine øjenvipper og forbedre udseendet af smukke vipper samtidig med at de holdes sunde

Læs mereLæs mere

Lumixyl

Lumixyl

Kosmetisk behandling til hyperpigmentering.

Decapeptid-12 er et patenteret protein udviklet af Dermatologer på Stanford University i Califonien.
Lumixyl er sikker for alle hudtyper, ikke-irriterende og sikkert i brug i længere perioder.

Læs mereLæs mere

PIA BUCHNA

PIA BUCHNA

Mange års erfaring i Medicinal branchen

En passioneret interesse og dedikation inden for dermatologi med fokus på optimal formidling af seneste viden til dermatologer og sygeplejersker, materiale udvikling og behandling af dermatologiske patienter.

Læs mereLæs mere

Agent aftaler

Agent aftaler

Ønsker I at lancere eller re-booste dermatologiske produkter i Danmark?

Vi arbejder som agenter for små og mellemstore internationale biotek eller medicinalvirksomheder, der ønsker lancering på det danske marked.

Læs mereLæs mere

Samarbejde på tværs?

Samarbejde på tværs?

Lad os skabe de gode relationer mellem biotek og medicinalvirksomheder

Udvikling af mulige fælles materiale og videndatabase, inden for dermatologien. Mødeafholdelse, projektstyring, fællesmøder og meget andet.

Læs mereLæs mere

Testimonials

Testimonials

Exceeded Galenica´s
expectations

Pia is currently and has been since we launched early 2013, our Key Account Manager in Denmark with specific responsibility to launch a new product (Ovison, Galenica’s new improved Cortisone Cream).

Pia was a crucial part in the development of the marketing and sales launch-strategy that she then single handedly rolled out in Denmark.

Pia has so far managed achieve impressive market shares within the mometason cream market in Denmark which exceeded Galenica’s expectations. She independently interacted and promoted our product to the key Dermatologists, Pediatricians and other relevant specialists within Denmark.

Joakim Hindemith
Business Unit Director at Galenica AB

Galenica´s management teamGalenica´s management team

BUCHNA SCHANE FONDEN

BUCHNA SCHANE FONDEN

Buchna Schwane fonden stiftedes i 2018 i samarbejde med 4 af landets yderst kompetente og meget vidende hudlæger.

Initiativet har jeg personligt taget, da jeg på flere forskellige kongresser oplevede, en frustration over, at de tidligere tiltag ift. forskning og events, som var mulig ved sponsorater fra medicinalindustrien, var forsvundet grundet skærpede regler for lægers samarbejde med industrien.
De gode initiativer og interesser hos lægerne er ikke forsvundet - de mangler dog en økonomisk pulje, der ikke er farvet af industriens egen interesse for hverken produktsalg ifht. håndkøb såvel som salg af receptpligtige lægemidler.
Fondens midler forventes hovedsageligt at komme fra medicinalindustrien, som ønsker at støtte op om forskning og udvikling indenfor hudlidelser, uden direkte at have virksomhedens interesse.
En gang årligt vil det være muligt at ansøge om fondsmidler ud fra beskrevet forskning, udvikling eller events som vil blive præsenteret for bestyrelsen. De siddende hudlæger vil træffe afgørelse for relevans af forskning, udvikling eller event for det dermatologiske speciale samt for Dansk dermatologi, og en til tre ansøgninger vil blive valgt ud og stillet til afstemning for landets hudlæger, som herved vil være med til at allokere de økonomiske fondsmidler.
Det er muligt at donere penge til fonden enten som virksomhed eller som privat person.


Hvad er en fond?Hvad er en fond?
Gå til toppen DanskEnglishFacebook