FacebookEnglishDansk
GrafikGrafikGrafikGrafikGrafikGrafik
Forrige Næste

GENSKABELSE AF VAGINAL SPÆNDSTIGHED efter f.eks. fødselsskader

Geneveve er en behandling til genskabelse af spændstighed i den vagniale åbening, som kan være nedsat efter f.eks. en fødsel eller pga ældning. Kvinder kan efter en fødsel føle, at de er meget åbne vaginalt uden evne til at kunne ændre dette f.eks. med knibeøvelser. At miste spændstigheden i den vaginale åbning efter en fødsel eller pga ældning kan medføre nedsat følelse (sensation) og herved nedsætte tilfredsstillelse ved sexuelt samværd.

En amerikansk undersøgelse fra 2012 (1) viser, at 83 % af  kvinder der bekymrer sig om deres åbne vaginale følelse ikke fortæller det til nogen - ej heller deres egen læge. Tab af spændstighed i den vaginale åbning ( Vaginal laxity ) kendes på nedsat spændstighed i muskulatur og væv i den vaginale åbning, og adskiller sig fra underlivsprolaps, hvor de omkringliggende organer påvirker den vaginale væg.

STATUS pr. 17.08.2018

Viveve har i skrivende stund godkendelser eller tilladelser i flere end 50 lande til behandling af vaginal laxity og/eller seksuel funktion, og i Argentina til behandling af mild urininkontinens. Vi fortsætter med at indhente yderligere tilladelser, som dokumenterer sikkerheden og effekten af vores apparat til behandling af gynækologiske og urologiske tilstande, hvad der dokumenteres af:

· Et igangværende IDE-forsøg (FDA Investigational Device Exemption) – VIVEVE II – i USA til forbedring af den seksuelle funktion. Tilladelsen til at igangsætte forsøget blev givet af FDA baseret på en omfattende undersøgelse af sikkerhed i overensstemmelse med deres vejledning;

· Den forestående igangsættelse af et klinisk forsøg – LIBERATE INTL – i Canada til behandling af stressinkontinens (SUI), godkendt af det canadiske sundhedsministerium, og· Indsendelse af SUI IDE – LIBERATE US – til FDA i dette kvartal.

Det er vigtigt at bemærke, at FDA og andre globale reguleringsmyndigheder giver tilladelse til at fortsætte med kliniske forsøg med mennesker baseret på deres omfattende test af sikkerheden. Viveve har gennemført flere præ‐kliniske undersøgelser med henblik på en gennemført karakteristik af effekten af vores CMRF-behandling. Undersøgelser, der entydigt demonstrerede, at den ikke skadede det vaginale eller omgivende væv.

Et tabubelagt emne?

Efter en fødsel bliver tabet af vaginal følsomhed sjældent diskuteret blandt kvinder – hverken med de nærmeste veninder eller med egen læge (1). En mulig forklaring kan være, at der har manglet evidensbaserede behandlinger. En anden, at det skyldes  forlegenhed og tabuisering.

Knibeøvelser er den traditionelle behandling, som skal styrke den vaginale åbning og mindske stressinkontinens efter fødsler. Et norsk randomiseret studie fra 2016 (2) viste, at der efter 6 måneders træning ingen forskel var mellem kontrol- og træningsgruppen i forhold til seksuel dysfunktion (2). Knibeøvelser har deres berettigelse, blot ikke i forhold til vaginal laxity.

Nedsat vaginal følsomhed har desværre store konsekvenser. Det medfører ofte nedsat seksuel tilfredsstillelse, som igen har en effekt på kvindens selvtillid og forholdet til hendes partner.

Geneveve: ny behandling med dokumenteret effekt

Geneveve-behandlingen bliver udelukkende udført af gynækologer, dermatologer og plastikkiruger i samarbejde med deres sygeplejersker. Behandlingen henvender sig til kvinder, der efter at have født oplever et tab af vaginal spændstighed  og følsomhed samt nedsat seksuel tilfredsstillelse på grund af manglende vaginal stramhed.

Geneveve er en enkeltstående klinikbaseret behandling, hvor kvinden ligger i gynækologisk leje og modtager en behandling på ca. 30 minutter. Der er hverken behov for lokalbedøvelse eller restitutionstid. Kliniske data dokumenterer 6 måneder efter en behandling: Ingen vaginal laxity (VLQ-score >=5) hos 43,5 % sammenlignet med 19,6 % hos placebo-gruppen (3).

Geneveve er godkendt af den europæiske sundhedsstyrelse EMA 

https://youtu.be/jbDCQjiXK1I

Sådan virker det

Geneveve er en kombination af monopolær radiofrekvens kombineret med cryo, som påvirker det vaginale væv. Det øger blodgennemstrømningen, stimulerer fibroblasterne og herved øger mængden af kollagen. Resultatet for kvinden er øget vaginal følsomhed og herved bla. en forbedret kobling mellem parterne ved samleje.

Geneveve er den første behandling af sin art, der ved studier har dokumenteret effekt på reduktion af vaginal laxity/ tab af spændstighed og der herved medfølgende komplikationer.

Kontakt Bridge By Dermatology på 41 83 37 53 for mere information.

Læsning:

Geneve omtalt i det seneste Europæiske AESTHETIC magasin 2017 vol.14

Medicinsk dokumentation

Link til International Geneveve anbefaling og reference, klik her

Referencer

Pauls RN, Fellner AN, Davila GW. Vaginal laxity: a poorly understood quality of life problem; a survey of physician members of the International Urogynecological Association(IUGA). Int urogynecol J 2012;23:1435-1448Kolberg Tennfjord M, Hilde G, Staaer-Jensen J, et al. Effect of postpartum Pelvic Floor muscle training on vaginal symptoms and sexual dysfunction-secondary analysis of a randomised trial. BJOG 2016;123:634-642Clinicaltrials.gov (NCT02261974)

Galenica

Galenica

Vi repræsenterer Galenica Steroid III på det danske marked

Bridge by Dermatology har en specifikt målrettet aftale med Galenica. Vi repræsenterer deres Steroid III på det danske marked. Ønsker du også en aftale?

Læs mereLæs mere

XxtraLash

XxtraLash

Klinisk dokumenteret Ikke receptpligtig øjenvippe serum.

XXtralash ™ er en kraftfuld klinisk dokumenteret næringsstof rig øjenvippe serum formuleret med vitaminer, botaniske ekstrakter og peptider, som udnytter Pro-Biozyme tripeptid ™ teknologien til at berige dine øjenvipper og forbedre udseendet af smukke vipper samtidig med at de holdes sunde

Læs mereLæs mere

Lumixyl

Lumixyl

Kosmetisk behandling til hyperpigmentering.

Decapeptid-12 er et patenteret protein udviklet af Dermatologer på Stanford University i Califonien.
Lumixyl er sikker for alle hudtyper, ikke-irriterende og sikkert i brug i længere perioder.

Læs mereLæs mere

PIA BUCHNA

PIA BUCHNA

Mange års erfaring i Medicinal branchen

En passioneret interesse og dedikation inden for dermatologi med fokus på optimal formidling af seneste viden til dermatologer og sygeplejersker, materiale udvikling og behandling af dermatologiske patienter.

Læs mereLæs mere

Agent aftaler

Agent aftaler

Ønsker I at lancere eller re-booste dermatologiske produkter i Danmark?

Vi arbejder som agenter for små og mellemstore internationale biotek eller medicinalvirksomheder, der ønsker lancering på det danske marked.

Læs mereLæs mere

Samarbejde på tværs?

Samarbejde på tværs?

Lad os skabe de gode relationer mellem biotek og medicinalvirksomheder

Udvikling af mulige fælles materiale og videndatabase, inden for dermatologien. Mødeafholdelse, projektstyring, fællesmøder og meget andet.

Læs mereLæs mere

Testimonials

Testimonials

Exceeded Galenica´s
expectations

Pia is currently and has been since we launched early 2013, our Key Account Manager in Denmark with specific responsibility to launch a new product (Ovison, Galenica’s new improved Cortisone Cream).

Pia was a crucial part in the development of the marketing and sales launch-strategy that she then single handedly rolled out in Denmark.

Pia has so far managed achieve impressive market shares within the mometason cream market in Denmark which exceeded Galenica’s expectations. She independently interacted and promoted our product to the key Dermatologists, Pediatricians and other relevant specialists within Denmark.

Joakim Hindemith
Business Unit Director at Galenica AB

Galenica´s management teamGalenica´s management team

BUCHNA SCHANE FONDEN

BUCHNA SCHANE FONDEN

Buchna Schwane fonden stiftedes i 2018 i samarbejde med 4 af landets yderst kompetente og meget vidende hudlæger.

Initiativet har jeg personligt taget, da jeg på flere forskellige kongresser oplevede, en frustration over, at de tidligere tiltag ift. forskning og events, som var mulig ved sponsorater fra medicinalindustrien, var forsvundet grundet skærpede regler for lægers samarbejde med industrien.
De gode initiativer og interesser hos lægerne er ikke forsvundet - de mangler dog en økonomisk pulje, der ikke er farvet af industriens egen interesse for hverken produktsalg ifht. håndkøb såvel som salg af receptpligtige lægemidler.
Fondens midler forventes hovedsageligt at komme fra medicinalindustrien, som ønsker at støtte op om forskning og udvikling indenfor hudlidelser, uden direkte at have virksomhedens interesse.
En gang årligt vil det være muligt at ansøge om fondsmidler ud fra beskrevet forskning, udvikling eller events som vil blive præsenteret for bestyrelsen. De siddende hudlæger vil træffe afgørelse for relevans af forskning, udvikling eller event for det dermatologiske speciale samt for Dansk dermatologi, og en til tre ansøgninger vil blive valgt ud og stillet til afstemning for landets hudlæger, som herved vil være med til at allokere de økonomiske fondsmidler.
Det er muligt at donere penge til fonden enten som virksomhed eller som privat person.


Hvad er en fond?Hvad er en fond?
Gå til toppen DanskEnglishFacebook