FacebookEnglishDansk
GrafikGrafikGrafikGrafikGrafikGrafik
Forrige Næste

Leverandøroversigt

SkinGen
Skingen er specialiseret i distribution, salg og markedsføring af innovative løsninger indenfor medicin og  estetisk skønhedspleje.Virksomheden har hovedsæde i UK med kontor i Toronto samt Califonien. SkinGen internationale forretning includerer et netværk af agenter, distributører og partner i over 30 lande.

https://www.skingeninternational.com/

Suisselle
Suisselle er en privatejet virksomhed, beliggende i et biotekområde i Yverdon-les-Bains i Schweiz. De producerer efter de højeste standarder i direktivet for medical devices, og lever op til kravene i ISO 13485 og god fremstillingspraksis – GMP. Suisselles ekspertise ligger inden for udvikling og produktion af produkter til æstetik.Klinisk dokumenteret sikkerhed og effekt. Biosyntetisk hyaluronsyre af høj kvalitet

http://www.suisselle.com/

Viveve
Viveve er en virksomhed, som er passioneret for kvinders sundhed og velbefindende. Virksomheden har hovedsæde i USA og har destribution til hele verden. Viveve har udviklet et patenteret system Geneveve, som er Monopolær radiofrekvens kombineret med Cryo til reduktion af Vaginal Laxity.

http://www.viveve.com/

http://www.viveve.com/distribution-network/europe/

Cutagenesis
En Amerikansk virksomhed bestående af passioneret og nørdet personligheder har skabt to unikke produkter til brug på dermatologiske og plastik kirugiske klinikker. Cutagenesis produkterne har en højt affinitet på atmosfærisk ilt, hvilke gør produktet unikt til heling af hud efter blandt andet laser og 2. grads forbrændinger.

https://cutagenesis.com/

Oxygenetix Institute Inc.
Oxygenetix Institute Inc. har skabt banebrydende produkter, som er åndbare, lette i konsistens og yderst holdbare. De er designet til at øge hudens heling og reducere post-procedure ar. Produkterne dækker og forbedre en bred vifte af hudproblemer, bl.a.:

Overfladeskader og sår
Udslæt
Revnet eller tør hud
Akne ar
Rosacea, eksem, vitiligo og andre hudsygdomme
Brandsår

Oxygenetix Institute Inc’s produkter er yderst dækkene make up og giver en umiddelbar fejlfri hud. Produkterne er skabt udelukkende til salg via speciallæger.

http://www.oxygenetix.com/

Cal Pharma
Cal Pharma er en førende medicinalvirksomhed, som skaber innovative  formuleret hud- og hårplejeprodukter.
Alle Cal Pharma’s produkter er fremstillet i Californien af en FDA godkendt facilitet under GMP retningslinjer. Cal Pharma sætter nye standarder i effektivitet uden at gå på kompromis med sikkerheden.

http://www.cal-pharma.com

Galenica

Galenica

Vi repræsenterer Galenica Steroid III på det danske marked

Bridge by Dermatology har en specifikt målrettet aftale med Galenica. Vi repræsenterer deres Steroid III på det danske marked. Ønsker du også en aftale?

Læs mereLæs mere

XxtraLash

XxtraLash

Klinisk dokumenteret Ikke receptpligtig øjenvippe serum.

XXtralash ™ er en kraftfuld klinisk dokumenteret næringsstof rig øjenvippe serum formuleret med vitaminer, botaniske ekstrakter og peptider, som udnytter Pro-Biozyme tripeptid ™ teknologien til at berige dine øjenvipper og forbedre udseendet af smukke vipper samtidig med at de holdes sunde

Læs mereLæs mere

Lumixyl

Lumixyl

Kosmetisk behandling til hyperpigmentering.

Decapeptid-12 er et patenteret protein udviklet af Dermatologer på Stanford University i Califonien.
Lumixyl er sikker for alle hudtyper, ikke-irriterende og sikkert i brug i længere perioder.

Læs mereLæs mere

PIA BUCHNA

PIA BUCHNA

Mange års erfaring i Medicinal branchen

En passioneret interesse og dedikation inden for dermatologi med fokus på optimal formidling af seneste viden til dermatologer og sygeplejersker, materiale udvikling og behandling af dermatologiske patienter.

Læs mereLæs mere

Agent aftaler

Agent aftaler

Ønsker I at lancere eller re-booste dermatologiske produkter i Danmark?

Vi arbejder som agenter for små og mellemstore internationale biotek eller medicinalvirksomheder, der ønsker lancering på det danske marked.

Læs mereLæs mere

Samarbejde på tværs?

Samarbejde på tværs?

Lad os skabe de gode relationer mellem biotek og medicinalvirksomheder

Udvikling af mulige fælles materiale og videndatabase, inden for dermatologien. Mødeafholdelse, projektstyring, fællesmøder og meget andet.

Læs mereLæs mere

Testimonials

Testimonials

Exceeded Galenica´s
expectations

Pia is currently and has been since we launched early 2013, our Key Account Manager in Denmark with specific responsibility to launch a new product (Ovison, Galenica’s new improved Cortisone Cream).

Pia was a crucial part in the development of the marketing and sales launch-strategy that she then single handedly rolled out in Denmark.

Pia has so far managed achieve impressive market shares within the mometason cream market in Denmark which exceeded Galenica’s expectations. She independently interacted and promoted our product to the key Dermatologists, Pediatricians and other relevant specialists within Denmark.

Joakim Hindemith
Business Unit Director at Galenica AB

Galenica´s management teamGalenica´s management team

BUCHNA SCHANE FONDEN

BUCHNA SCHANE FONDEN

Buchna Schwane fonden stiftedes i 2018 i samarbejde med 4 af landets yderst kompetente og meget vidende hudlæger.

Initiativet har jeg personligt taget, da jeg på flere forskellige kongresser oplevede, en frustration over, at de tidligere tiltag ift. forskning og events, som var mulig ved sponsorater fra medicinalindustrien, var forsvundet grundet skærpede regler for lægers samarbejde med industrien.
De gode initiativer og interesser hos lægerne er ikke forsvundet - de mangler dog en økonomisk pulje, der ikke er farvet af industriens egen interesse for hverken produktsalg ifht. håndkøb såvel som salg af receptpligtige lægemidler.
Fondens midler forventes hovedsageligt at komme fra medicinalindustrien, som ønsker at støtte op om forskning og udvikling indenfor hudlidelser, uden direkte at have virksomhedens interesse.
En gang årligt vil det være muligt at ansøge om fondsmidler ud fra beskrevet forskning, udvikling eller events som vil blive præsenteret for bestyrelsen. De siddende hudlæger vil træffe afgørelse for relevans af forskning, udvikling eller event for det dermatologiske speciale samt for Dansk dermatologi, og en til tre ansøgninger vil blive valgt ud og stillet til afstemning for landets hudlæger, som herved vil være med til at allokere de økonomiske fondsmidler.
Det er muligt at donere penge til fonden enten som virksomhed eller som privat person.


Hvad er en fond?Hvad er en fond?
Gå til toppen DanskEnglishFacebook