FacebookEnglishDansk
GrafikGrafikGrafikGrafikGrafikGrafik
Forrige Næste

Koncept 100% - Simple2Go

Planlægningen for 2019 er nu i fuld gang, og 2019 kan blive et aktivt rejse år.

Kongresser 2019

Planlægning er uden tvivl nødvendig, når der skal bestilles fly, hotel og tilmeldes til kongresser for at opnå den bedste pris, bl.a. reduktion i afgift ved tidlig registrering.

2019 bliver et aktivt år, da der - ud over de sædvanlige kongresser - er både Nordisk Dermatologi Kongres og en Verdens Kongres.

Team 100 % - Simple2Go påtager sig gerne denne planlægning.

Jeg har nedenfor lavet et oplæg til kongresserne i 2019, og jeg håber, at du kan afse tiden og har interesse i at rejse med dine dermatologiske kollegaer. En unik mulighed, når du rejser med Team 100 % - Simple2Go.

Du betaler alle dine rejseomkostninger 100 %, jeg planlægger og registrer for dig.

Jeg finder så vidt muligt altid et hotel i gåafstand fra kongressen og af en god standard.

Der er mange muligheder, når du betaler din rejse selv. Du kan møde op og nyde dine aftener med dem, du har lyst til. Du kan have din ægtefælle med og dele dit værelse, eller du kan forlænge dit ophold med en ekstra dag til fordybelse.

Der kan være kongresser, jeg ikke er bevidst om - Ønsker du, at jeg planlægger din rejse til og deltagelse i en kongres, jeg ikke har skrevet om - må du endelig lade mig det vide, og jeg vil planlægge den for dig og lægge den ind i kongreskalenderen, så der bliver endnu bedre mulighed for at møde andre dermatologiske kollegaer.

Årets kongresser 2019:

IMCAS - Paris

31. januar,1. og 2. februar 2019

AAD - Washington

28. februar til 6. marts 2019

Nordisk Kongres - Gøteborg

8. til 10. maj 2019

Verdens kongressen - Milano

10. til 15. Juni 2019

EADV Fall - Madrid

9.-13. Oktober 2019

TIlmelding kan ske ved direkte kontakt til 

Arrangør/Direktør

Pia Buchna
piabuchna@bridgebydermatology.com

 

Generelle oplysninger
Bridge By Dermatology Ivs
Cvr: 36465182
Nygade 7 2. sal, 4200 Slagelse, Danmark
salg@bridgebydermatology.com
+45 41833753
2014

Betaling
På bridgebydermatology.com kan der betales med:
Dankort (gebyr se her)
Efterkrav (evt. gebyr + opkrævningsgebyr hos Post Danmark)
Forbrugsforeningen
Bankoverførsel (gebyr) obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor)
Visa
Edankort
Mastercard
Maestro/Visa
JCB Cards
Diners Club
PayPal

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Der tages ikke gebyr ved betaling på bridgebydermatology.com. / Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra bridgebydermatology.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering
For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:
Foorsendelse koster 80,00 kr..
Samlet køb over 800,00 kr. leveres fragtfrit.

Levering sker med pakkepost. Leveringstiden er max 5 dage. Vi leverer til (Danmark, Sverige og Norge).

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på bridgebydermatology.com.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du

har modtaget din vare/får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis, får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved salg@bridgebydermatology.com, +45 41833753. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din elektroniske ordrebekræftelse og i bunden af dette dokument.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Du mister din fortrydelsesret, hvis

du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må betragte varen , men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Bridge By Dermatology IVS
Nygade 7 2. sal
4200 Slagelse

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende;

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på bridgebydermatology.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på bridgebydermatology.com, har vi brug for følgende oplysninger:

NavnAdresseTelefonnummerE-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos BRIDGE BY DERMATOLOGY IVS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for BRIDGE BY DERMATOLOGY IVS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på bridgebydermatology.com er Direktør Pia Buchna.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til bridgebydermatology.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos BRIDGE BY DERMATOLOGY IVS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BRIDGE BY DERMATOLOGY IVS via e-mail salg@bridgebydermatology.com

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til salg@bridgebydermatology.com Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby kfst@kfst.dk www.kfst.dk tlf. 41 71 50 00 (Hverdage 9-16)

Fortrydelsesformular
Fortrydelsesformularen finder du her

Sidst opdateret d. 02/04-2017

Galenica

Galenica

Vi repræsenterer Galenica Steroid III på det danske marked

Bridge by Dermatology har en specifikt målrettet aftale med Galenica. Vi repræsenterer deres Steroid III på det danske marked. Ønsker du også en aftale?

Læs mereLæs mere

XxtraLash

XxtraLash

Klinisk dokumenteret Ikke receptpligtig øjenvippe serum.

XXtralash ™ er en kraftfuld klinisk dokumenteret næringsstof rig øjenvippe serum formuleret med vitaminer, botaniske ekstrakter og peptider, som udnytter Pro-Biozyme tripeptid ™ teknologien til at berige dine øjenvipper og forbedre udseendet af smukke vipper samtidig med at de holdes sunde

Læs mereLæs mere

Lumixyl

Lumixyl

Kosmetisk behandling til hyperpigmentering.

Decapeptid-12 er et patenteret protein udviklet af Dermatologer på Stanford University i Califonien.
Lumixyl er sikker for alle hudtyper, ikke-irriterende og sikkert i brug i længere perioder.

Læs mereLæs mere

PIA BUCHNA

PIA BUCHNA

Mange års erfaring i Medicinal branchen

En passioneret interesse og dedikation inden for dermatologi med fokus på optimal formidling af seneste viden til dermatologer og sygeplejersker, materiale udvikling og behandling af dermatologiske patienter.

Læs mereLæs mere

Agent aftaler

Agent aftaler

Ønsker I at lancere eller re-booste dermatologiske produkter i Danmark?

Vi arbejder som agenter for små og mellemstore internationale biotek eller medicinalvirksomheder, der ønsker lancering på det danske marked.

Læs mereLæs mere

Samarbejde på tværs?

Samarbejde på tværs?

Lad os skabe de gode relationer mellem biotek og medicinalvirksomheder

Udvikling af mulige fælles materiale og videndatabase, inden for dermatologien. Mødeafholdelse, projektstyring, fællesmøder og meget andet.

Læs mereLæs mere

Testimonials

Testimonials

Exceeded Galenica´s
expectations

Pia is currently and has been since we launched early 2013, our Key Account Manager in Denmark with specific responsibility to launch a new product (Ovison, Galenica’s new improved Cortisone Cream).

Pia was a crucial part in the development of the marketing and sales launch-strategy that she then single handedly rolled out in Denmark.

Pia has so far managed achieve impressive market shares within the mometason cream market in Denmark which exceeded Galenica’s expectations. She independently interacted and promoted our product to the key Dermatologists, Pediatricians and other relevant specialists within Denmark.

Joakim Hindemith
Business Unit Director at Galenica AB

Galenica´s management teamGalenica´s management team

BUCHNA SCHANE FONDEN

BUCHNA SCHANE FONDEN

Buchna Schwane fonden stiftedes i 2018 i samarbejde med 4 af landets yderst kompetente og meget vidende hudlæger.

Initiativet har jeg personligt taget, da jeg på flere forskellige kongresser oplevede, en frustration over, at de tidligere tiltag ift. forskning og events, som var mulig ved sponsorater fra medicinalindustrien, var forsvundet grundet skærpede regler for lægers samarbejde med industrien.
De gode initiativer og interesser hos lægerne er ikke forsvundet - de mangler dog en økonomisk pulje, der ikke er farvet af industriens egen interesse for hverken produktsalg ifht. håndkøb såvel som salg af receptpligtige lægemidler.
Fondens midler forventes hovedsageligt at komme fra medicinalindustrien, som ønsker at støtte op om forskning og udvikling indenfor hudlidelser, uden direkte at have virksomhedens interesse.
En gang årligt vil det være muligt at ansøge om fondsmidler ud fra beskrevet forskning, udvikling eller events som vil blive præsenteret for bestyrelsen. De siddende hudlæger vil træffe afgørelse for relevans af forskning, udvikling eller event for det dermatologiske speciale samt for Dansk dermatologi, og en til tre ansøgninger vil blive valgt ud og stillet til afstemning for landets hudlæger, som herved vil være med til at allokere de økonomiske fondsmidler.
Det er muligt at donere penge til fonden enten som virksomhed eller som privat person.


Hvad er en fond?Hvad er en fond?
Gå til toppen DanskEnglishFacebook